2014. február 6., csütörtök

00. Prologue



Sziasztok!
Először is leszögezném, hogy ez egy One Direction – ös és egy kicsit The Wanted – os blog.
Perrie Edwars azért van bent a történetben, mivel Zayn Malik barátnője, így már ő is a 1D – höz tartozik félig – meddig.
Attól, hogy Jade Thirwall (April Sandford karakterében) benne van a történetben, nincs semmi köze a Little Mix bandához.
A történetben April, nem énekes és nem is annyira híres.
Egy szimpla átlagos ember, aki Perrie egyik legjobb barátnője. 



April Sandorf, azok közé a lányok közé tartozik, akit megcsalt a szerelme egy másik lánnyal, ezáltal nem tud teljes mértékig a fiúkban megbízni. Nem, hogy megbízni nem tud, hanem két hónapnál tovább nem bírja velük, ezért mindig szakítás a vége. Ilyenkor vagy megmondja a fiúknak, hogy kész vége, vagy megutáltatja velük magát és, így nem neki kell kimondania a végszót.

- Kérlek beszéljük meg a dolgokat! – könyörgött a szerelmes fiú.
- Josh, ezen már nem tudunk mit megbeszélni. Nem érzek irántad már semmit se. Kialudt a láng köztünk, amit nem lehet újra felszítani. Sajnálom. – erőt vett magán April, hogy ezeket a szavak kimondja szemtől szembe.

Okos, kedves, szeretni való, londoni lány, pontosabban South Shields-i, de London-ban lakik, aki műsorvezetőként dolgozik az MTV zenei / celeb csatornánál. Sok hírességgel találkozott már és különböző gálákon és díjátadókon is részt vett már.
Alig húsz éves, de már megvalósította az álmait. Ezt mind, legjobb barátnőjének, Perrie Edwars-nak köszönheti. Ő a kapcsolatain keresztül juttatta be a csatornához.

A két elválaszthatatlan barátnők. Ők nem olyanok, mint egyesek, hogy együtt nőttek fel és mindent együtt csináltak kiskorúk óta. Nem! A gimnáziumban ismerkedtek össze és a legjobb barátnők lettek. April nagyon sokat köszönhet Perrie-nek, akiért bármit megcsinálna és meg is csinál.

- April! Beszéljünk komolyan! Mióta is nem volt barátod? – kérdezte nagy komolysággal az arcán Perrie.
- Nem tudom. – rándította meg a vállat a felszólított személy.
- Légy szíves, az én kedvemért találkozzál már azzal a fiúval! – A szőke hajú lány térde esedezve könyörgött barátnőlének.
- Még is milyen fiúval? – értetlenkedett.
- Akivel vakrandit per dupla randit szervezek.
- Először mondd el ki az a fiú és akkor talán.
- Nem mondom el, mert akkor nem lenne vak… Kérlek, kérlek szépen, könyörögve kérlek.
- Na jó! – adta be a derekát April.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése