2014. március 29., szombat

08. Álmaink szigete



,,Néha azt hiszed, hogy ez már a vég, pedig ez még csak egy új kezdet.”

 
Olykor annyira jó lenne, ha tudnék olvasni az emberek fejében… Sose kerülnék, kételyek közé.
Kezdjük a főnökömmel. Egyik nap bejelentette, hogy nincs megelégedve a munkámmal, és ha nem szedem össze magam, akkor távozás várható. Nem értem mit csinálok rosszul. Sose kések a munkából és nem is hagyom el az épületet a munkaidőmnél előbb. Sőt néha még túlórázok is! A szöveg felolvasásommal se lehetnek gondjai, mert pont megfelelő tempóban, érthetően, jó hangsúlyozással olvasok és beszélek. Mindig napról napra tudom a legfrissebb sztár pletykákat, amiket a gépen összegzek és kinyomtatva a főnököm asztalán van, minden délelőtt pontban 11-re...
Sajnos Nathan fejébe se látok bele. A kiruccanásunk után –ami nem randi volt-, azóta békén hagyott. Nem csörög napjába ezerszer a telefonom és a twitter postafiókom sincs tele értelmetlennél értelmetlenebb üzenetekkel. Én nagy bánatomra, megváltoztak az érzelmeim iránta. Nem akartam, hogy így történjen, de az érzelmeket nem lehet befolyásolni. Az eltöltött nap után, újra láthattam azt az arcát, amibe réges-régen beleszerettem. Törődő, édes és kedves volt. Látszott rajta, hogy nagyon bánja a dolgokat és jóvá szeretné tenni. Sikerült neki. Bármennyire is szeretnék, nem tudok rá haragudni. Ebben a pillanatban minden őrültségbe benne lennénk, ami Nathan-nel kapcsolatos, de nem tehetem, mert ott van Niall.
Ő rajta se tudok kiigazodni. Amióta volt az az egy napos kirándulás, azóta nem tudok róla semmit se. Nem hív és nem is ír. Ha én hívom, természetes kicsöng a telefonja, de nem veszi föl. Az üzeneteimre se válaszol. Kétlem, hogy valahonnét megtudta volna, hogy én és Nathan együtt töltöttünk egy napot, mert minden nap nézem az új sztár híreket és mi nem voltunk bent. Perrie-től se tudhatta meg, mert még nem mondtam el neki. Ha tovább hívom és küldözgetem neki az üzeneteket, hogy mért nem veszi fel a telefont vagy mért nem reagál az üzeneteimre, akkor egy rámenős kis cafkának fogok tűnni a szemében, aki azt várja, hogy a minden egyes lélegzet vételéről be kellene, hogy számoljon nekem. Pedig nem így van! Én csak szeretném megtudni, hogy elfoglaltságból csinálja azt ami csinál, vagy azért, mert már nem érdeklem többet és így akar lerázni.
Fogalmam sincs, hogy mit csináljak. Lehet, hogy hagynom kellene és visszatérni Nathan-höz? De az se megoldás, mert nálam fő szabály, hogy ex-ekkel nem kezdek…
Kell egy kis friss levegő, hogy „kitisztuljon” a fejem, legalább is világosabban tudjak gondolkodni. Annyira szeretnék, de nem látok át a szitán. Sajnos nem…
Lassú léptekkel sétáltam a Temze partján, a nedves londoni levegőben. Mélyeket szippantottam a friss levegőből, majd az orromra húztam a meleg, kötött sálamat, mert –mint mindig-, most is hideg, csípős idő volt. Elhatároztam, hogy abban a pillanatban megszabadulok minden problémámtól és élvezem a hideg levegőt és a fák suhogását, ahogy a szél belekap a levelekben szegény ágakba. Ősz volt. A parkot ellepték a sárga, barna, alig zöld levelek. A sétány szintén be volt terítve az elszáradt levelekkel és néhány faággal, amikre ha ráléptem összerezzentek a lábam alatt. A folyó vize gyorsabban hullámzott, mint általában. A kis kacsák és a hattyúk eltűntek. Ebből is látszott, hogy beköszöntött a rossz idő, mert már nem úszkáltak a kék színű víz tetőn. Madarak se énekelték kedvenc dalukat, mert délebbre költöztek, hogy meleg telük legyen. A sétány mellett nem volt olyan üres pad, ahol a párok nem szerelmeskedtek volna. Ültek összebújva, néhány csókot lehelve egymás ajkára. Akik nem akartak oda fagyni a padhoz, azok kézen fogva, szorosan sétáltak egymást mellett. Néhány pár mellett elhaladva hallottam és láttam a nevetésüket, aminek a jele, hogy jól érzik magukat egymás társaságában. Néhány mondat foszlányt is hallottam, amik arról szóltak, hogy mennyire szeretik egymást és soha se akarnak elválni egymástól. Ezek a szerelmesek.
Elgondolkodtam… Fájdalom töltötte meg a szívemet, mikor rájöttem, hogy ha nem változtatok a bizalom kérdésen, akkor soha se leszek szerelmes, pedig ez a világ legjobb érzése. Nathan után nem tudtam senkibe se megbízni. Nem adtak rá okot, hogy mért ne bízzak meg bennük, csak egyszerűen nem ment. Túl nagy fájdalmat és űrt okozott Nathan azzal, amikor ott hagyott, a mesébe illő éjszaka után. És már megint Nathan! Sose fognak eltűnni róla a gondolataim. Akarattal vagy akaratlanul is előjönnek az emlékképek a fejemben…
Néztem a szerelmes párok és arra gondoltam, hogy milyen jó volna, ha nekem is lenne egy olyan párom, akit mindennél jobban szeretek és megbízok benne!!! Őszintén szólva nagyon hiányoznak a érzelemmel teli csókok, érintések, ölelések és egy tökéletes srác mosolya, ha ránézek egyből bearanyozza a napomat. Nem tökéletes senki sem, de abban a bizonyos nagy ő-ben minden meg van, amire vágyom.
Annyira szeretnék minden reggel a nagy ő mellett ébredni. Látni, ahogy összegyűrte a kispárna csücske az arcát. Érezni, amikor félálomban magához húz és átölel, jó szorosan. Hallgatni, ahogy lélegzik, szuszog.
Szeretnék egy olyan fiút, aki hátulról megölel és fogja a kezemet, mikor egymás mellett sétálunk. Ölelgetne éjjel nappal, nem kényszerítene olyan dolgokra, amit nem akarok. Bókolna, írna pár szép gondolatot. Megvigasztalna, mikor sírok, de ami a legfontosabb, hogy teljes szívével szeressen, ahogy én is őt.
Azt a pillanatot akarom, mikor ha megcsókolsz valakit, minden elhomályosul körülötted. Hirtelen megszűnik minden, csak én és ő létezünk. A pillanatban rádöbbennék arra, hogy ő az, akit életed végéig csókolnod kell és csókolni is akarsz. Egy pillanatig átélheted a csodát. Egyszerre tudnál sírni és nevetni, mert boldog vagy, hogy végre megtaláltad azt, akire egész életedben vágytál. De ki az a nagy ő? Nathan? Niall? Ha ők nem, akkor ki és hol fogom őt megtalálni?

Érezted már azt, hogy igazából fogalmad sincs, mit érzel?! Azt mondják, nincs ilyen állapot, akkor én most mégis melyikben vagyok? Olyan érzések kavarognak bennem, amit ellentmondanak egymásnak. olyan érzések, amikre nincs magyarázat. Szeretni valakit okkal, ok nélkül…ugyanaz. Voltál már olyan boldog, hogy filmben érezted magad? Mondhatni lebegtél a boldogságban, és a kis rózsaszín felhőkön aludtál el minden éjjel édi-bédi mosollyal az arcodon? Esetleg hirtelen véget ért? Összetörtél? És most magadra ismersz? Ha igen, akkor elgondolkozol most az emlékeken, hogy miket is tettetek együtt. Milyen álmaitok voltak, esetleg tervek. Most képzeld el magad egy híd közepén. A híd egyik fele egy gyönyörű szép tájat kíván, bár hosszabb is az út odáig. A híd másik felén hasonló táj van. Az út arra rövidebb, de azonban veszélyesebb. Most dönts! Dönts abban, hogy merre indulsz. Elindulsz a hídon az első felé, vagy kockáztatsz? Senki sem dönthet helyetted. A veszélyes úton a mélybe zuhanhatsz, de lehet, hogy az a táj szebb. Nem tudhatod. Tedd fel a kérdést. Mit akarok? Szenvedni vagy szabadulni? Bevallani vagy megtagadni? Szeretni vagy elengedni? Tudod mi a legrosszabb…ha képtelen vagy dönteni. Ha csak állsz azon a nyamvadt hídon és csak állsz. El kell indulnod valamerre, különben ott ragadsz egy életre.

2014. március 28., péntek

Köszönet

Sziasztok!:)
Mint már a címből kiderült, nem új résszel jövök, hanem egy hatalmas nagy köszönettel!
Még csak hét fejezet került ki a blogra, de máris van:
     - 5 feliratkozó
     - több, mint 2500 oldal megtekintés
     - fejezetekhez egy-egy kommentár
     - 3 díj
     - 1 oklevél
Álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog a blog. Persze, vannak ennél népszerűbb blogok is, de ez is jobb, mint a semmi!!!
Nagyon - nagyon szépen köszönöm!!!!
Hálám jeléül, a blog történetén kívül kérhettek egy-egy romantikus sztorit a One Direction vagy a The Wanted egyik tagjával. Kérlek titeket, hogy ha kértek történetet, akkor ehhez a bejegyzéshez írjatok komit. Ami a legfontosabb, hogy írjátok oda, hogy kivel szeretnétek a romantikus történetet.
Ha esetleg valaki nem ismerné a bandákat, akkor összegzem őket:

One Direction tagjai:  
  - Niall Horan
  - Zayn Malik
  - Liam Payne
  - Harry Styles
  - Louis Tomlinson.

The Wanted tagjai:  
 - Max George
  - Siva Kaneswaran
  - Jay McGuiness
  - Tom Parker
  - Nathan Sykes


U.i.: Holnap kerül fel az új rész.:) 
Puszi :*
 

2014. március 27., csütörtök

Díj #3

 
Köszönöm a díjat ennek a blognak: Olvass velem
Szabályok:
11 dolgot írni magadról!
11 kérdésre válaszolni!
11 kérdést írni!
Továbbküldeni 11 embernek (természetesen nincs visszaadás, visszajelölés)!

11 dolog magamról:
1. Szeretnék új részt írni az egyik blogomra, de nem jön az ihlet...
2. Azon gondolkozok, hogy új blogot kezdek...
3. Van egy kutyám...
4. Imádom az állatok...
5. Kedvenc csoki a milka
6. Minden reggel a VIVA TV-t nézem
7. Nem igazán szeretek olvasni
8. Imádom a fagyit
9. Édes szájú vagyok
10. Jó tanuló vagyok
11. Várom már a hétvégét....

11 válasz:
1. Mióta blogolsz?
Nyáron lesz egy éve

2. Kedvenc zenéd?

3. Milyen parfümöt használsz?
Playboy

4. Szeretsz olvasni?
Nem.

5. Új részekre mikor számíthatnak a látogatók? Milyen gyakran?
Minden hétvégén.

6. Szoktál fiction blogokat olvasgatni?
Igen.

7. Kedvenc filmed?
Jelenleg nincs kedven filmem. Csak sorozatom, a Vámpírnaplók.

8. Magadnak csináltad a designt?
Nem.

9. És a fejlécet?
Nem.

10. Ezt az egy blogot vezeted vagy többet is? (Ha igen, linkeldd be a többit!)
Harry vs. Niall Jelenleg ezt is írom.

11. Örülsz a díjnak?
Igen! <3
11 kérdés:
1. Mióta blogolsz?
2. Hány blogod van összesen?
3. Miről/ kiről szeretsz blogolni?
4. Kedvenc zene?
5. Kedvenc film/sorozat?
6. Kedvenc étel?
7. Nyár vagy tél?
8. Buli vagy otthon TV-és?
9. Elutazol nyáron valahová?
10. Hányadikos vagy?
11. Hány éves vagy?

Akiknek tovább küldöm:

2014. március 22., szombat

07. Egy könnyelmű pillanat

         
A barátoknak nem lehet elégszer elmondani : köszönöm
             
                - Na, ne szórakozzál!!! – tört ki Perrie-ből egy hatalmas nevetés. – Komolyan együtt voltál Nathan-nel? – még a szomszédok is hallották, olyan hangosan nevetett. – Hát ez… ez… ez… - csillapodott le. – Olyan hihetetlen! – először azt hittem, hogy ennyi volt a nevetésből, de újra rázendített és a földön fekve fogta a hasát és úgy nevetett tovább...
                Perrie-vel tartottunk egy csajos napot, ez azután történt meg, mi után találkoztam Nathan-nel. Mivel a barátnőm nem tudott erről az egész Nathan ügyről ezért elmeséltem neki, hogy hogyan, mikor és hol találkoztam vele. Kicsit meglepődött, hogy ő és én együtt voltunk, mert tudniillik a Wanted a One Direction ellensége. Meglepődöttség után, lehülyézett, majd elmondta a fiút mindennek. Volt ő abban a pillanatban szarházi, faszfej, hazug disznó, csak éppen rendes ember nem. Amikor leesett neki a tantusz, hogy tényleg egy Nathan Sykes-ről beszélünk, elkezdett röhögni, mert szánalmat érzett iránta. Először is azért, mert a banda és a zenélés fontosabb volt neki, mint én, majd azért, mert – a pletykák szerint – sose volt tartó kapcsolata. Mért is pont velem lett volna?
                - Perrie, nyughass! – csitítottam a szőke barátnőmet.
                - Oké, oké. – felkelt a földről, ívott egy pohár vizet, majd letelepedett mellém a kanapéra.
                - Most komolyan! – néztem mélyen a szemébe. – Mit csináljak? Nem lehet úgy Niall-lel kapcsolatom, hogy a nap minden percében csörög a telefonom, mert Nathan hív.
                - Mondd meg neki, hogy ne hívjon!
                - Hogy lehetsz te ennyire okos?! – forgattam meg a szemeimet. – Szerinted nem próbáltam?
                - Figyelj! Nem akartam ezt mondani, de ha azt szeretnéd, hogy ne zaklasson továbbra is, akkor találkozzál vele, aztán beszéljétek meg a problémáitokat... Azt mondta, hogy csak egy esélyt adj neki, nem? De! Adsz neki egy esélyt, ami még nem azt jelenti, hogy jóban-rosszban, mint Magdi és Vili bá. Érted?
                - Lehet, hogy igazad van… - hajtottam le a fejemet és a szőnyeget kezdtem vizslatni. – De Niall-lel mi lesz?
                - Tudtommal nem vagytok együtt… Meg különben is, amiről nem tud, az nem fáj… Kivételes eset én és Zayn. – oldalba bökött biztatásként, mire elmosolyodtam és nagy gondolkozásba kezdtem.


Pár nappal később Nathan egy egész napos kirándulást tervezett. A program mindannyiunk számára nagy élménynek ígérkezett: Londoni északi részére készültünk egy repülőbemutatóra. Kora reggel indultunk autóval. Látszott Nathan-ön, hogy nagyon ideges. Ez abból tűnt fel, hogy új szorította a kormányt, hogy elfehéredtek az újbegyei. Megérkezés után kiszálltunk a kocsiból és a kifutópálya melletti asztalokhoz igyekeztünk. Odafönt éppen egy kis gép, hosszú füstcsíkot húzva maga után felírta az égre egy üdítőital márkanevét, és hatalmas gyerekcsoport kiabálta vidáman az egyenként felismert betűket. Nem messze az asztaloktól, tágas félkörben pecsenyesütők és üdítőital-árusok kis bódéi álltak. A levegőt betöltötte a hot dog és a faszénen sült flekken illata.
- Éhes vagyok! – közöltem, miután beleszimatoltam a csábító illatokba.
- Akkor nézzünk valami harapni valót. – Nathan derekamnál átkarolt és az ételekhez vettük az irányt. Türelmesen kivárta, amíg én hosszú válogatás után kikötöttem egy hot dog és egy tortaszelet mellett.
Időközben pár ember hozzánk kapcsolódott, mert megismerték a fiút. Szinte mindenki azt hitte ránk, hogy egy pár vagyunk, de mikor mondtuk, hogy nem, sűrű bocsánatkérések árasztották el a fülünket.
- Nézzétek, megint ott megy az a repülő, amelyik tud írni az égre. – kiabált egy kislány a tömegből.
Felpillantottam, és megláttam, hogy tényleg az a gép száll éppen felettünk, amelyik füstreklámokat tud készíteni. Tenyeremmel ellenzőt formáltam a szemem fölé, hogy jobban láthassam mit ír.
- Szerinted mit ír? – kérdezte Nathan egyik ismerőse, aki a szemüvegét tisztogatta.
- Biztos most is egy hirdetést. Az első betűje A.
- Mi kezdődhet A-val? – gondolkozott.
- Nem tudom. – megrándítottam a vállamat és tovább figyeltem a betűket.
 Az ’A’ betűt követte a ’P’, majd ’R’ ’I’ ’L’. APRIL. Hisz’ ez az én nevem! Mi az ördög folyik itt? Nathan-re néztem, aki már a tekinteté rajtam legelgette.
- Ezt most mért? Vagy hogyan? Mért? Minek? – nyögtem ki egymás után az értelmetlen kérdéseket.
- Mert régebben megígértem neked, hogy a neved egyszer az égen fog tündökölni.
 

Oklevél


2014. március 14., péntek

06. Álomháború


Sziasztok!
Jelenleg úszok a boldogságban!!!
Ezen a héten kaptam két díjat, aminek nagyon nagyon örültem.
A feliratkozók száma is növekedett.
Itt lenne egy újabb rész: Nem igazán +18-as rész, de mindenki a maga felelősségére olvassa!!!


- Gyere ide! – mondta halkan Niall és megveregette maga mellett a párnát.
April valahol a lelke mélyén tudta, hogy ezt az invitálást vissza kellene utasítania, de képtelen volt engedelmeskedni ennek a halk, figyelmeztető hangnak. Leült a fiú mellé, a combjuk összeért és még mindig nem néztek egymás szemébe.
Niall az asztalra tette a csészéjét, kivette April-ét a kezéből és magáé mellé helyezte. Átkarolta a lányt és magához húzta. Ő szorosan hozzásimult és édes, varázsos illata elbűvölte a férfit. Jó volt így lenni vele. Niall lehajolt és gyengéden megcsókolta a lány homlokát. A viszontagságok után, amelyek mostani együttlétüket megelőzték, mennyei boldogságnak tetszett itt ülnie, karjában tartania a lányt és minden egyébről megfeledkezni a világon.
Amikor a fiú testének melege körülvette, a lány felsóhajtott. Itt béke volt, védettség, biztonság; amikor azonban a fiú keze akár véletlenül, akár akarattal megérintette a mellét, tudta, hogy jelen van a szenvedély, az izgalom és a vágy is.
- Jaj Niall, ez egyáltalán nem jó ötlet. – mondta, és eszébe jutott, amikor legutóbb pontosan ugyanezen a kanapén, itt a tűz előtt ölelkeztek.
Nem akart harcolni ellene, szeretni akarta a fiút… és ez talán veszélyesebb lehet, mint a küzdelem.
Niall érezte, hogy a lányban feltámad az ellenállás és csillapítóan végigsimította a karját, a vállát, végig a hátát.
- Ssss! – suttogta. – Jól van. Nem teszek semmit, amit te nem akarsz. Csak szeretnélek a karomban tartani.
Maga is megdöbbent, amikor rájött: az igazságot mondja. Akarta a karjaiban tartani, kényeztetni a lányt, messze űzni minden gondjától. Ebben a pillanatban csak magából akart adni, felkínált bármit, amire a másiknak szüksége van.
Érezte, hogy April megadja magát, és az ölébe emelte őt. Tekintettel a kettőjük közti magasságkülönbségre, ez határozottan kényelmesebb volt, mint lehajolni hozzá, hogy egy szintben legyen az arcuk. Ezen kívül a szőke srácnak örömöt okozott, hogy a karjaiban dajkálja, élvezte a közelségét, azt, hogy érzi a lány szívverését a karján. Amikor az a vállára hajtotta a fejét és becsukta a szemét, a fiú elégedetten, boldogan felsóhajtott.
Hosszú ideig ültek így, egymást átölelve a kandalló előtt. Hallották egy közeledő vihar távoli mennydörgését, de egyiküket sem riasztotta meg. Legyőzhetetlennek érezték magukat. Semmi sem ártott neki, ma este semmi sem rombolhatta le meghitt fészküket.
April ujjai masszírozni kezdték a fiú tarkóját és simogatták vállait. Ugyanakkor Niall hosszú, karcsú ujjai cirógatni kezdték a lány hátát, aztán oldalról végigsimogatták a melleit, a dereka ívét, kerek csípőjét, aztán combjait.
Csendben, alattomosan feltámadt bennük a hév. April Niall-höz dörzsölte a felsőtestét, dorombolt, mint egy macska, nyögdécselt, gyönyörűségében. Ugyanakkor, ahogy az ölében ült, combján érezte: a férfiban is felágaskodik a vágy. Élvezte ezt.
Amikor April fészkelődni kezdett, Niall lélegzete elakadt. Kezei megragadták a lány combjait, és segítettek neki még jobban odafészkelni magát.
- Ó! – suttogta Niall. – Esküszöm, fékezni akartam magam, de ha folytatod ezt, semmiért sem tehetsz felelőssé.
- Azt akarod, hogy abbahagyjam? – mormolta April, s közben lány, becéző csókok sorozatát helyezte el a fiú erős állkapcsán.
– Soha, ha egy millió évig élek is. – biztatta Niall April-t.
Gyengéd két keze közé fogta April fejét és a száját kereste. Nyelve körbesiklott a lány száján, becézte és ízlelgette ki-be cikázott ajkai közt.
April őrjítőnek érezte Niall önfegyelmét. Kinyitotta a száját, de Niall még mindig visszatartotta magát, nem fogadta el az invitálást. Ehelyett továbbra is tantaluszi kínokat okozott a lánynak a szájával és a kezeivel.
April végül a két keze közé fogta Niall fejét, és habozás nélkül a szájába kényszerítette a nyelvét, végre megérezve annak igazi ízét. Niall lángra lobbant, az érzés robbanásszerűen kerítette hatalmába. Szorosan megragadta April csípőjét, és körkörösen mozgatni kezdte magán. Amikor már alig bírta elviselni a gyönyört, lelassította a lány mozgását, szorosan átölelte, szinte kényszerítette, hogy teste ráolvadjon az ő kemény, erős testére.
Amikor ajkaik elváltak, hogy levegőt vegyenek, Niall visszahúzódott, és a lány szenvedélytől lángoló szemébe nézett.
- April. – mondta rekedten. – Akarlak!
- Tudom. Én is akarlak Nathan!

Felriadtam. Ez csak egy álom volt! Nyugi April! Ez csak egy álom. Biztattam magam, mikor felébredtem az álmomból. Képtelenség, hogy az álom elején Niall-lel voltam, de amikor kimondtam, hogy én is akarom vele a dolgokat, akkor meg Niall helyett Nathan tűnt fel és az ő nevét is mondtam ki abban a pillanatban…
Nem tudom meddig ültem az ágyban és a hajamba túrva támasztottam a fejemet. Mért pont ő? Mért pont Nathan? Ez nem lehet igaz.
Nagyokat lélegeztem és a szívem is gyorsabban vert, mikor visszagondoltam az álmomra. Mért nem tudom egyszerűen kiverni a fejemből Nathan-t? Túl sok mindent ártott nekem, hogy róla álmodozzak. Kezdek elbizonytalanodni az érzelmeimben… Ha Nathan nem jelent számomra semmit, akkor mért gondolok rá minden nap? Tényleg igaz az, hogy a szívünk okosabb, mint az eszünk.

2014. március 12., szerda

Díj #2

Köszönöm a díjat: Laura Szabó-nak.
Szabályok:
Rakd ki,hogy kitől kaptad a díjat!
Írj 11 dolgot magadról!
Válaszolj 11 kérdésre!
Írj 11 kérdést!
Küld tovább 5 embernek!
 
11 dolog rólam
1. Imádom az állatokat
2. Kedvenc évszakom a nyár
3. Szeretek rajzolni, de nem tudok
4. Kedvenc csokim a milka
5. Nem szeretek suliba járni
6. Kilencedikes vagyok
7. Nem vagyok vegetáriánus
8. Szeretem a gyors kajákat
9. Esténként a Violetta-t szoktam nézni
10. Félek a sötétben
11. Barátkozós típus vagyok

11 válasz 
1. Voltál már Angliában?
Igen, egyszer egy hétre... Álom volt *.*
 
2. Tudsz/szoktál lovagolni?
Nem és nem.
 
3. Mi a kedvenc állatod?
Kutya
 
4. Milyen ruhákat hordasz szívesen?
Lenge póló és cicanaci
 
5. Mivel töltöd legszívesebben a szabadidődet?
Barátokkal és zene hallgatással
 
6. Mi a legnagyobb álmod?
Londonba költözni
 
7. Voltál már tengerparton?
Igen.
 
8. Milyen zenéket szeretsz?
Mindenfélét.
 
9. Szoktál rajzolni/festeni?
Igen.
 
10. Mindig kimondod amit gondolsz? 
Nem.
 
11. Miért kezdtél blogolni?
Egyrészt azért, mert szoktam unatkozni, másrészt meg a gondolataimat megakartam osztani.
 


11 kérdés 
1. Kedvenc banda?
2. Kedvenc énekes?
3. Kedvenc színész?
4. Kedvenc szín?
5. Hobbi?
6. Ha lehetne egy kívánságod, mi lenne az?
7. Hiszel a fiú-lány barátságban?
8. Hiszel a szerelem első látásban?
9. Sportolsz?
10. Hány éves vagy?
11. Miért kezdtél blogolni?

5 ember, akinek továbbküldöm

2014. március 9., vasárnap

Díj #1


Köszönöm a díjat L. Andi - nak!!!
Szabályok:
1.) Mindenkinek 11 dolgot kell mondania magáról.
2.) A jelölő minden kérdésére válaszolni
3.) 11 kérdést feltenni a jelölteknek
4.) Nincs visszaadás, visszajelölés.
 
11 dolog magamról:
   - Az egyik kedvenc bandám a The Wanted (kár, hogy feloszlanak) :(
   - Niall Horan és Nathan Sykes a leghelyesebb pasi a sztárvilágban *-*
   - Imádok énekelni, csak nem tudok :/
   - Mostanság Little Mix-et hallgatok
   -Van egy kutyám, Topi <3
   - Szeretek blogolni
   - Röplabdázok
   - Kedvenc színem a lila
   - Nem szeretem Ariana Grande-t. (Sorry, ha valakit ezzel megbántottam)
   - London az álomvárosom
   - Kedvenc filmem a Csontváros

Válasz a 11 kérdésre:
1.) Hova akarsz eljutni életedben?
London *.* 

2.) Mióta blogolsz?
Nyáron lesz egy éve
 
3.) Kedvenc színész?
Jennifer Aniston
 
4.) Ha lehetne egy kívánságod, ami valóra válik, mi lenne az?
Fogalmam sincs...
 
5.) Szoktál álmodozni?
Néha-néha
 
6.) Éreztél már valaki iránt gyűlöletet?
Igen!!
 
7.) Hány éves vagy?
16
 
8.) Kedvenc étel?
Chilis bab és spagetti
 
9.) Kedvenc weboldalad?
Facebook és weheartit
 
10.) Hány blogod van?
4, de lassan lesz ötödik is
 
11.) Kedvenc bandád?
The Wanted
  
 Kérdéseim:
1.) Kedvenc városod?
2.) Mióta blogolsz?
3.) Kedvenc énekes/énekesnő?
4.) Kedvenc zene?
5.) Melyik sztárral cserélnél életet?
6.) Kedvenc édesség?
7.) Hány éves vagy?
8.) Kedvenc étel?
9.) Mi szerettél volna lenne kiskorodban?
10.) Milyen szavakkal jellemeznéd magad?
11.) Kedvenc bandád?

Akiknek küldöm: